Aggódik a függönyözés minősége miatt?

Szponzorált tartalom

függönyözés

függönyözés

Aki járt már lakberendezési üzletben, nem is egyben, az pontosan tudja, hogy a megfelelő berendezési tárgyak megválasztása akár kínkeservessé is válhat akkor, ha túl széles/túlságosan szűk a kínálat, illetve ha nem találni olyan elemet, mely nélkül nem tudjuk befejezettnek tekinteni a kutakodást. A függönyözés terén sem érdemes félmunkát végezni – éppen ezért ajánlott ellátogatni az ARTIS Design Lakberendezési Áruházba is, ha függönyt akarunk magunknak vásárolni. Itt érdemes előzetesen tájékozódni: http://artisdesign.hu/fuggony

Az ARTIS mennyivel tud többet, mint egy random lakberendezési áruház?

Amikor egy viszonylag ismeretlen bolt, üzlet keveredik a szemünk elé, mindig felmerül az a teljesen jogos kérdés: mit olyat ad az új hely, melyen másutt nem igazán kaphatunk meg? Az ARTIS esetében ez többek között az a személyes kapcsolat, melyet egy nagyobb áruház nem feltétlenül tud megadni. Az IKEA, a JYSK esetében például a vevő akár fél órát is bolyonghat úgy, hogy nem találja meg azt, amit szeretne; nem is azért, mert az előbb említett helyeken ne lenne alkalmazott, aki igény esetén útmutatást adna, hanem azért, mert ezeknél az áruházaknál nem a személyességen van a hangsúly, így aztán a vásárló sem rohanja le a kérdéseivel az ott dolgozó személyzetet. Ezen túlmenően az ARTIS-nál a leendő vevő, ha nem találja azt, amit keres, akkor lehetősége van arra, hogy az üzlet megkeresse azt a számára! Ez szintén egy olyan terület, ahol a nagy áruházak nem tudnak labdába rúgni.

Milyen függönyözés illik az otthonához?

Ez mindig attól függ, hogy az egyes helyiségeknek milyen funkciójuk van. Amennyiben Önnek a háló esetében fontos az, hogy a helyiség időlegesen teljesen elsötétíthető legyen, akkor ott csakis fényzáró (úgynevezett blackout) függönnyel lehet eredményt elérni, hiszen minden más esetben fény fog beszűrődni a függönyök mentén. A nappali esetében azonban mindenki annyi napfényt szeretne beengedni, amennyi lehetséges, így ott alapvetően fényáteresztő függönyre lesz szükség. Az ARTIS-nál ilyet is, olyat is mindig találni kiváló minőségben!

Mire ügyeljen a vevő akkor, ha jól szeretne választani?

Mindenki jól szeretne dönteni függönyvásárlása során. A leginkább kiemelt szempontunk ilyenkor az legyen, hogy a kinézett függöny teljes egészében illeszkedjen az otthonunkba. Hiába néz ki nagyon mutatósan a függöny az ARTIS honlapján, vagy éppen az ARTIS exkluzív bemutatótermében, ha egyszer nem ott kell, hogy jól fessen! Ennek figyelembe vételével kell hát vásárolni. Amennyiben a vevő törekszik a harmóniára, utólag is elégedett lesz a választott függönyökkel!