Az autóbérlés tartós bérlettel is elérhető.

Szponzorált tartalom

autóbérlés

autóbérlés

Aki megszokta már a kényelmet, a függetlenséget, amit egy saját autó és persze a jogosítvány ad, annak kétség sem fér hozzá, hogy számos esetben nehézséget fog okozni az autó hiánya, ha netán efféle helyzetbe kerül.

Sokszor fordul elő, a szerelő műhelyek telítettsége miatt is, hogy amikor valami probléma van az autóval és ott kell hagyni a szervizben, akkor napokig eltarthat a javítás. Ha szerencsések vagyunk, akkor akad egy szabad jármű családon belül, amit használni lehet a várakozási idő alatt, de ez nem mindig van így.

Akinek fontos, hogy autóval közlekedjen, annak viszont a legjobb megoldást az autoberlesbenotthon.hu tudja nyújtani, ami nem csak Budapesten népszerű szolgáltatás, hanem Pécs városában egyaránt. Az autoberlesbenotthon.hu weboldalon ismertetett feltételekkel egyszerűen, rugalmasan és nem utolsó sorban gyorsan bérelhetünk autót.

Olykor csupán egy alkalom miatt döntenek az autóbérlés mellett az emberek, mert olyan eseményen kell részt venniük, ahol sokat számít az igényes megjelenés. Ezekben az esetekben is rendelkezésre áll a szolgáltatás, hiszen akár egy napra vagy egy hétre, esetleg tovább van szükség a bérautóra, kedvező ajánlatok közül válogathatunk!

Érdekesség, hogy az autóbérlés hosszú távon jobban megéri, hiszen ha tartós bérletre tartanánk igényt, akkor néhány nap után már olcsóbb az autóbérlés. Az árak fixek, nem fog meglepetés érni senkit, viszont a szolgáltató feltételeit szem előtt kell tartani. Az egyik lényeges dolog például a napi megtett km. 300 km/nap esetében az alapár van érvényben, míg ha valaki többet megy az autóval (amit természetesen megtehet), akkor némi felárral kell számolni kilométerenként.

Az autóbérlés egyszerű folyamat, jelezzük az igényünket a cég felé, akik felveszik velünk a kapcsolatot. Ezt követően megbeszélhetjük velük, hogy milyen típusú gépjárműre vágyunk, és kiválasztjuk a kínálatból, a gépparkból a nekünk megfelelő modellt. Egyeztetésre kerül az időpont, amikortól el lehet vinni az autót a telephelyről, illetve az is, hogy mikor visszük vissza.

Casco biztosítás, évszaknak megfelelő gumik, egyéb biztosítás és súlyadó, valamint még sok más kedvező, egyben kötelező dolgok vannak, amikről nem nekünk, bérlőknek kell gondoskodni, mert az autókölcsönzés díjában ezek mind benne vannak!