CNC marás elvégzésére van szüksége?

Szponzorált tartalom

cnc marás

cnc marás

Egy-egy alkatrész precíziós elkészítését nem lehet akármilyen cégre, vállalkozásra rábízni. Amennyiben számít a minőség, valamint az sem mindegy, milyen költséggel kell számolni a forgácsolt alkatrészek esetében, úgy a szükséges CNC marás bronz kapcsán, elvégzését minden esetben bízza a mezőkövesdi Almásira!

CNC marás magas nívón

Ha egy- vagy többélű forgácsoló szerszámmal elvégzett forgácsolási eljárásra van szüksége, akkor válassza az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft.-t! (Az alábbi honlapon részletesen is tájékozódhat a kft.-t illetően: http://www.almasi-s.hu/cnc-maras/) A CNC gépek által elvégzett marás nagyobb pontosságot és nagyobb termelékenységet eredményez, mintha a feladatot gyalugéppel oldaná meg az ember. Az Almási gépei által végzett minőségi munka garantálni képes azt, hogy a megrendelő pontosan azt kapja végeredményül, amire előzetesen számít.

Miért az Almásira bízza a munka elvégzését?

A kérdés teljesen jogos, hiszen nemcsak az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft. van jelen a CNC marógépekkel végzett precíziós forgácsolás piacán. Amiért mégis megéri Mezőkövesdre vinni a munkát, az az Almási 11 darab CNC megmunkáló központja lesz, melyek közül 5 darab függőleges, míg 6 darab vízszintes munkavégzésre képes. A masinák 4 tengelyes megmunkálásra képesek, széles mérettartományban tevékenykedve. Az egészen aprónak mondható 10x10x10 milliméteres daraboktól kezdve egészen az 1 méteres befoglaló mérettel bíró lapokig bezárólag tudja az Almási a CNC marási munkát kivitelezni. Mindegy, hogy a megmunkálandó anyag acél, réz, bronz vagy alumínium, a vállalkozás mindegyik anyag esetében a kiváló végeredményt fog tudni prezentálni!

Megoldható a gyors kivitelezés?

Az Almási Ipari és Kereskedelmi Kft. képes alkalmazkodni a felgyorsult világ tempójához, így ha Önnek minél gyorsabban szüksége lenne arra, hogy a CNC marást követően rendelkezésére álljon a kívánt alkatrész, úgy az Almási akár három műszakosra is ki tudja terjeszteni a termelést! Ezt a fajta rugalmasságot nem mindenhol tudja tetten érni a megrendelő.

Látogasson hát el a fent említett oldalra, ahol az összes CNC marásban érdekelt masina főbb paramétere elérhető, megtekinthető lesz! Ha tudja, mit keres, akkor ebből pontosan tudni fogja, hogy Önnek az Almásira van-e szüksége vagy sem, ahol az ISO 9001-es minőségirányítási rendszer képezi minden termelési folyamat sziklaszilárd alapját.