Egyedi póló tervezés mesterfokon

Szponzorált tartalom

póló tervezés

póló tervezés

Ajándékot találni valakinek mindig is egy komoly kihívás az olyanoknak, akik kevésbé jeleskednek a kreativitásban. Persze a személytelen, jelentés nélküli ajándékok is tökéletesek lehetnek, már ha valaki olyasvalakit lepnénk meg, aki nem áll hozzánk túl közel, de ha olyannak keresünk valamit, aki közel áll hozzánk, akiről sokat tudunk, az mindjárt nagyobb kihívás. Személy szerint én például nemigen szeretek családtagoknak, barátoknak olyasmit adni, amiben nem vagyok biztos, hogy tetszeni fog neki. De az olyan lehetőségekkel, mint például az egyedi póló tervezés, az ilyesmi sok esetben máris nem jelent akkora kihívást. Ott van például a kedvenc unokaöcsém, akinek igen speciális az érdeklődési köre. A kissrác imád mindent, amin sárkányok vannak, gyűjti is az ilyen tárgyakat, ruhákat, és minden filmre el kell vinni, aminek köze van az emlegetett mitikus lényekhez. Itt most azt mondhatná bárki, hogy jó, akkor ezzel meg is van oldva, ilyesmit kell neki venni, de bár ilyen egyszerű lenne a dolog. Egy idő után már szinte minden ki van lőve, mert akkora a gyűjteménye, hogy csak na. És itt jön képbe az egyedi póló tervezés is.

Mikor a testvérem házában vagyok látogatóban, a kölyök minden alkalommal végigmutogatja a legújabb szerzeményeit. Meg kell néznem az összes figurát, posztert, és minden olyat, amit a legutóbbi találkozásunk óta szerzett. Látjátok, ezért nem olyan könnyű dolog bármit is venni neki. Viszont rájöttem valamire! Ezeket a tárgyakat, ereklyéket nem tudja bárhová magával vinni, nem lehetnek vele egész nap. Itt jött az ötlet, hogy megkérdezem: sárkányos ruhái vannak-e? Például pólók. A kölyök erre kicsit elszomorodott, és azt mondta, hogy van egy pár, de azok mind gagyik, és sosem talált még olyat, ami igazán tetszett volna neki. Na, gondoltam, itt az én nagy lehetőségem. Szerezni fogok neki a következő szülinapjára egy igazán ütős, mintás pólót! Igen ám, de honnan?És bele is futottunk a következő nagy kérdésbe. Hol tudnék ilyet szerezni?

Végigböngésztem egy csomó webshop, ruhaüzlet oldalát, de sehol sem találtam olyasmit,ami ténylegesen megfelelt volna az elvárásaimnak. Mindenhol csak az ezerszer látott, innen-onnan másolt minták voltak, azt pedig semmiképp se szerettem volna, hogy csalódott legyen a kis krapek. Így hát egyéb helyről kellett segítséget szereznem. Van nekem egy munkatársam, aki rendszerese jön dolgozni különböző mintás, feliratos, vicces üzenetes pólókban, szóval azt a következtetést vontam le, hogy ha valakinek jelenthet valamit az egyedi póló tervezés, akkor biztos ő lesz az. Egy alkalmas pillanatban meg is kerestem, és megkérdeztem tőle, hogy mi a forrása, honnan szerzi be ezeket. Egy boltból esetleg, ahol speciálisan ilyeneket forgalmaznak? Vagy készítteti őket? A fickó persze nagyon megörült, hogy valaki érdeklődik az ilyesmi iránt, és kedvesen el is magyarázta, hogy az egyik kedvenc beszerzési forrása például a lolmarkt.hu nevezetű pólókészítő vállalkozás.

Erről azt kell tudni, hogy egy voltaképpen félig-meddig webshopként működő oldal, ahol a sok előre elkészített minta mellett egyedi póló tervezés is lehetséges, ő is készíttetett már párat ilyen módon. Nagyon egyszerű a dolog: fel kell venni velük a kapcsolatot, és elmondani, hogy mit szeretnénk. Ha már rendelkezésünkre áll a minta, az a legjobb, de ha valakinek csak egy vázlata vagy egy elképzelése van, az sem akadály. Komoly és szakképzett grafikusok állnak az olyanok rendelkezésére, akik az egyedi póló tervezés lehetőségével szeretnének élni, és mindenben segíteni tudják a megrendelőt. Meg is mutatta a honlapját ennek a cégnek, és meg kell mondjam, valóban nagyon lenyűgöző és kreatív hangulatot áraszt. Meg is jegyeztem magamnak alaposan, hogy aztán otthon zavartalanul áttanulmányozhassam. Ez meg is történt, és megszületett bennem az elképzelés, hogy hogyan is nézhet majd ki a kész póló.

Szerencsére nagyon jó helyre irányított engem a kolléga, mert amikor megírtam nekik, hogy mit szeretnék, és csatoltam mellé pár képet, hogy ilyesmit akarnék, de módosításokkal, akkor nagyon hamar meg is kaptam a választ. Szívélyesen és segítőkészen álltak hozzám is,mint, gondolom, az összes ügyfelükhöz. Meg is tudtam beszélni az egyik ott dolgozóval, hogy mik az elképzeléseim, milyen színeket szeretnék, hogy domináljanak majd a végleges mintán, szóval a végén magát a rendelést is le tudtam adni. Innentől kezdve tűkön ültem, hogy végre kapjam az értesítést az állapotáról és a szállításról. De megdöbbentő módon erre nem kellett heteket várnom, alig pár nap múlva már jött is a mail, hogy a rendelésem elkészült, hamarosan a futárnál lesz. Ekkora mázlit!

A futár a megbeszélt időben hozta is a csomagot, én pedig alig vártam, hogy végül szemügyre vehessem az unokaöcsi ajándékát. Egészen megdöbbentem, hogy mennyire jó lett! Pontosan olyan volt, mint amilyennek elképzeltem, és mindemellett kiváló minőségben, tökéletesen élesen jelent meg a figura a textilen! Erre mondom én azt, hogy igazán igényes egyedi póló tervezés! Alig vártam már, hogy eljöjjön a nagy nap, és átadhassam neki. Gondolhatjátok, hogy mekkora volt az öröm! A testvérem még meg is jegyezte, hogy pukkadjak meg, ez után nekik már sokkal nehezebb lesz bármiféle ajándékot venni neki.