Hajóbérlés Montenegró esetében.

Szponzorált tartalom

Hajóbérlés Montenegró

Montenegróról elsősorban az ország kiváló vízilabda csapata juthat azoknak az eszébe, akik nyomon követik a sportág nagy világeseményeit, hiszen a mieink, a horvátok és a szerbek mellett bizony Montenegró válogatottja is ott van a világ élmezőnyében. Ugyanakkor nemcsak a vízilabda nívós arrafelé, hiszen a hajóbérlés Montenegró vizén esetében szintén szót érdemel. Itt érdeklődhet, aki erről többet szeretne tudni: http://fix-yachting.com/hajoberles-vitorlasberles-montenegro/

Az Adria legdélebbi paradicsoma

Mivel Montenegróban nagyon kedvezőek az éghajlati viszonyok, így a szezon márciustól egészen novemberig tart, egy-egy hónappal kitolva ezzel a másutt megszokott főszezont; mindez korábban kezdődő és később véget érő hajóbérlési időszakot jelent. Nagyon sok hajó indul a kotori öbölből, mely egyedülálló természeti adottságinak köszönhetően megannyi hajós első választása, ha az Adriáról van szó.

Kevés hajó, de jó minőségben

Európa többi országával ellentétben Montenegróban viszonylag kevés a kibérelhető hajók száma. Mindez azt jelenti, hogy leginkább az olcsóbb hajók hiányoznak a kínálatból; az országban inkább a luxuskategória felé mozdultak el, a bérlők inkább azt keresik. Szerencsére az árképzésen mindez nem mutatkozik meg, az árak normálisnak mondhatóak.

Hogyan lehet hajót bérelni a Fix Yachting rendszerén keresztül?

Nagyon egyszerűen! Az érdeklődőnek mindössze el kell néznie a fix-yachting.com weboldalra, ahol aztán meg kell adnia, hogy Montenegróban szeretne magának hajót foglalni. Ha sikerül kiválasztani az hajóátvétel és a hajóleadás idejét, akkor máris lehet böngészni az elérhető, kibérelhető hajók listáját. Arra is van lehetőség, hogy az ember skipper, azaz hajóvezető nélkül vigye el a járművet, amennyiben rendelkezik megfelelő jogosítvánnyal.

Mi a helyzet akkor, ha katamarán kellene?

Mivel Montenegróban a bérelhető katamaránok száma elenyésző, így az ilyen hajótípus iránt érdeklődőknek az indulást megelőzően egy fél évvel már érdemes körülnézniük a lehetőségek között, s lefoglalniuk egy szóba jöhető hajót, ha találnak megfelelőt. A legtöbben még mindig vitorlást keresnek, így a cégek is ebből a típusból tartanak fent többet, hiszen azokat gyorsan tovább tudják passzolni az ügyfeleknek.

Látogasson el a Fix Yachting oldalára, és informálódjon! Legyen képben, hogy a megfelelő időben tudjon hajót bérelni magának!