Válaszd az IPA mentes székhelyet!

Szponzorált tartalom

ipa mentes székhely

ipa mentes székhely

Ha egyéni vállalkozó vagy és unod már a székhellyel kapcsolatos ügyintézéseket, esetleg a vállalkozásodat el szeretnéd különíteni az otthonodtól, akkor a Székhelypartner csapata tud Neked ebben segíteni.

Ők ugyanis pont ezzel foglalkoznak. Kedvező áron, magas minőségű székhelyszolgáltatást kínálnak minden olyan vállalkozónak, aki igényli a segítséget.

Nagyon jól tudják, hogy a vállalkozói életforma néha nem egyszerű, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy Neked már csak az igazán fontos dolgokkal foglalkozzak.

Ha már van székhelyed, de váltalánál ipa mentes székhelyre, akkor itt a nagyszerű alkalom.

A Székhelypartnerrel az ipa mentes székhely is megvalósítható. Hiszen Újlengyel területén ez könnyedén létrehozható.

És az sem okoz problémát, ha már van székhelyed, hiszen a székhelyet bármikor meg lehet változtatni, különösebb indoklás nélkül.

Milyen feladatokat bízhatsz a Székhelypartnerre?

A postai küldeményeket meghatalmazással átvehetik. Plusz a leveleket azonnal továbbítják is számodra szkennelve, a csomagokat pedig minden hónap elején postázzák az általad kért címre. Ezzel a kényelmedet is szem előtt tartják, hiszen sok helyen még ennyit sem tesznek meg.

Ha velük együtt dolgozol, akkor nem kell többé adminisztrációval foglalkozni és irodát bérelni, hiszen ezt helyetted megteszi a Székhelypartner csapata. Havonta egyszer pedig ingyenesen igénybe veheted az egyik irodát. Ilyenkor érdemes lehet a fontosabb megbeszéléseket, ügyféltalálkozókat erre a napra időzíteni.

Több csomagajánlat közül is választhatsz. Ezeknek a részleteiért mindenképp látogass el a weboldalra.

Tájékozódj a Székhelypartner nagyszerű ajánlatairól, hogy a legjobbat hozhasd ki vállalkozásodból!