A redőny külső tokos változata is remek hőszigetelő!

Szponzorált tartalom

redőny

redőny

Megszaporodtak az épületeken a különféle árnyékolók, aminek oka van. Az egyik nyilván azok alapvető funkciója, annak kihasználása, viszont lehet még egy ok, amiért az emberek egyre inkább keresik a redőnyöket!

A titok abban rejlik, hogy ezek a szerkezetek, nem csak szimplán a napfénytől óvják meg a ház vagy lakás belsejét, nem csak kizárják a fényt, hanem egyes változatok remekelnek a hőszigetelésben is, ami napjainkban központi figyelmet kap.

A külső tokos redőny alumínium, illetve műanyag változatai nagyon korszerűek, a redőnyökkel kapcsolatban minden igényt ki tudnak elégíteni. Ahogy nevében is benne van, az ablaknyílás külső részén helyezkedik el tokja, mely lehetővé teszi, hogy utólag is beépítésre kerülhessen. Tehát nem szükséges jó előre eltervezni, hogy majd az épülő vagy felújítandó ingatlanunk ablakait redőnnyel szeretnénk ellátni, ez a fajta redőny utólag is felkerülhet!

Ha jobban megfigyeljük szerkezeti felépítését, amire a redonybenotthon.hu oldalon van lehetőségünk, akkor jól láthatjuk, hogy milyen gondosan tervezett szerkezetről van szó. Amellett, hogy véd bennünket az erős napsugárzástól, kizárja a külvilágot, a másik hatalmas előnye az, hogy kiválóan szigetel. Plusz szigetelést adhatunk az ingatlanhoz abban az esetben, ha a redőny felszerelését választjuk.

A belső és külső tokos redőny esetében mind érvényesülnek azok az előnyök, amelyeket nyújtani tud ez az árnyékoló. Tetszés szerint választhatunk hozzá szúnyoghálót is, amennyiben a rovarok ellen is védve szeretnénk maradni. Ez a háló beépítve helyezkedik el, így ellentétben a hagyományos rögzítésekkel, erős anyagának köszönhetően és átgondolt elhelyezkedésével rendkívül praktikusan egészíti ki a redőnyt!

A Redőnyben Otthon professzionális megoldásokat kínál minden igénynek megfelelően, ezért ha azon gondolkodik, mit tehetne még annak érdekében, hogy energiahatékonyabb otthonban élhessen, akkor mindenképp ajánljuk figyelmébe azokat a lehetőségeket, amelyeket egy redőnnyel kaphat!