Az ember érezze otthon magát a munkahelyén is.

Szponzorált tartalom

Autósiskola, jogosítvány Budapesten

Autósiskola, jogosítvány Budapesten

Egy ideje állást keresek, és a hirdetések olvasgatása közben észrevettem, hogy sok helyen feltétel a B kategóriás jogosítvány megléte. Ezt látván elkalandoztam kissé, elkezdtem keresni, hol lehetne szakértő segítségével gyakorolni kissé, szükségem lenne rá.

Találtam is egy helyet, ahol várják a már jogosítvánnyal rendelkező, gyakorlásra szoruló ügyfeleket is. Akár még ajándékutalványt is vásárolhatsz náluk erre a célra. Meg is néztem rögtön, milyen helyszíneken tudnék gyakorolni, amúgy is fontolgatom már egy ideje, hogy újra vezetni fogok. Láttam, hogy ez egy elég kiterjedt hatókörű Autósiskola, jogosítvány Budapesten belül náluk sok helyszínen szerezhető. Gyakorlati oktatási helyszín hat helyen is választható Budapesten.

Megakadt a szemem a jogsi blog menüponton, mosolyt csalt az arcomra, hogy már ilyen oldalakon is találhatunk blogokat. Mivel érdekes és informatív cikkeket találtam itt, gondoltam érdemes tovább böngésznem az oldalon, egyik kollégám amúgy is nemrég kérdezte, hogy tudok -e egy jó autósiskolát a lánya oktatásához. Ez a hely szimpatikusnak tűnik, hiszen még arra is figyelmet fordítottak, hogy az eladáson kívül hasznos tanácsokkal lássák el az idelátogató olvasókat.

Szerintem bátran fordulhatnak ide, a kresz oktatására például számos oktatóanyagot hoztak létre. A tantermi oktatáson kívül online oktatóanyag is választható. Ebből sem csak egyféle van, használható egy komplett vizsgafelkészítő tesztalkalmazás és tematikus anyag is, amiben a nehezebben megragadó anyagrészekkel többet foglalkozhatunk. Gyakorló CD-jük is van, és az alap kresz tankönyv mellett egy rövidített, óravázlat-szerű tankönyv is megvehető. Ezek amúgy pár ezer forintos vagy ingyenes tételek, szóval nem növelik meg a jogosítvány költségét jelentősen akkor sem, ha a leányzó többfélét is szeretne használni.

Találtam az oldalon egy kimerítő tájékoztató anyagot is arról, hogy hogyan is zajlik az egész tanulási folyamat, minek pontosan mennyi a költsége, mire mennyi idő van, a különböző betűjelű vezetői engedélyekhez mi minden szükséges. Vagy hogy milyen feltételeket kell teljesíteni ahhoz, hogy valaki vizsgázni mehessen. Szóval itt aztán tényleg részletesen láthatjuk mire számíthatunk, nem veszünk zsákbamacskát. Jól összefoglalja a törvényben megadott szabályokat is, például, hogy melyik jogsi hány éves kortól szerezhető meg, szóval nem kell több helyről keresgélnünk a információkat.

Másnap el is mondtam kollégámnak, hogy ha Autósiskolában, jogosítványt Budapesten szeretné megszerezni a lánya, a Fordulat Autósiskolánál jó helyen jár, és megmutattam neki az oldalt. Nagyon tetszett neki, hogy itt még az is látható, hogy milyen autóik vannak gyakorlati oktatásra és magukat a gyakorlati oktatókat is bemutatják.

Jó tanácsot tudtam adni és az is eszembe jutott erről, hogy legközelebb, ha állást akarok váltani, nem kell azonnal elvetnem azokat, ahol elvárják a B kategóriás jogosítványt. Én is elmehetek addig egy tréningre, hogy elég magabiztosnak érezhessem magam ahhoz, hogy céges autót is vezethessek.