Dolgos életünkbe hozzon egy kis megnyugvást a selfie box.

Szponzorált tartalom

selfie box bérlés

selfie box bérlés

Az életünk nagyrészét munkával töltjük. Ez elvileg mindennek a rendje. Egy bizonyos szinten pedig én úgy gondolom, hogy ezzel nincs is semmi baj. Ha egész nap csak céltalanul henyélnénk, ugyanúgy elveszítenénk a motivációnkat. Biztos volt már veletek is olyan, hogy csak arra vártatok, hogy végre kapjatok pár szabadnapot. Mikor azonban eljött ez az idő, nem találtatok semmit, amit szívesen csinálnátok.

Nem szabad azonban emiatt kétségbeesni. Főleg azért nem, mert bár nem árulják el nekünk, a szabadidő hasznos eltöltését is meg kell tanulni. Legjobb példám erre a nagyapám. Egész életében a kertben dolgozott és mindig keresett valami apró munkát, amivel elfoglalhatta magát. Viszont mikor már ezt nem tudta végezni a fizikai állapota miatt, szegény teljesen leépült. Az embernek mindig kell egy cél. Enélkül minden rosszat bevonzunk.

Most már több mint egy éve otthonról dolgozok. Ez sok embernek az álma, és őszintén bevallom, mikor 12 órában dolgoztam bolti eladóként, úgy voltam vele, hogy ha egyszer otthon dolgozhatnék, akkor megoldódna minden problémám. Az élet azonban nem úgy van kitalálva, hogy a gondjaink egy kis váltástól mind megoldódnak. Az otthonról dolgozás inkább arra engedett rájönni, hogy mennyi minden személyes dologban kell fejlődnöm.

Az egyik és talán a legégetőbb közülük egyértelműen a saját magam fejlesztése. Nem kell, hogy valami nagy dologról beszéljen az ember. Elég csak napi tíz percet mondjuk egy nyelv tanulására szánni és máris sokkal inkább azt fogjuk érezni, hogy haladunk valami felé. Tudom, nagyon nehéz sokszor a rengeteg munka mellett még ilyenekre is gondolni, de ha kibírjuk, akkor nem fogjuk megbánni.

Ettől függetlenül sajnos még én sem találtam ki egy tökéletes módszert arra, hogy mindig hasznos dolgokat is csináljak. Talán ez sem akkora baj. Néha elég csak annyi, hogy megnézünk egy sorozatot vagy egy filmet azokkal, akiket szeretünk, vagy akár egyedül is. Mert egyik cél sem nyomhatja le a mentális épségünket és önmagunk szeretetét.

Szerintem az egyik legjobb módja annak, ha egy kicsit ki akarunk törni a mindennapok szürkeségéből, az nem mást, mintha részt veszünk valami rendezvényen. Még izgalmasabb, ha mi szervezzük! Az egyik barátomnak közelgett a 30. születésnapja és a selfie box bérlés mellett döntöttem, mikor azon gondolkoztam, hogy mivel lehetne feldobni a bulit. Persze nem magamtól jöttem rá erre, hanem az interneten kezdtem el keresgélni különböző születésnapi programok után. A dolgok nagyrésze, amit itt láttam, nem volt túlságosan meggyőző. Sőt, inkább azt érezte az ember, hogy a születésnapi rendezvény szervezők nagyrészt csak le akarják nyúlni a pénzünket.

A selfie box bérlés kapcsán azonban egészen máshogy éreztem magam. Talán hozzátett az is, hogy a keresőben nagyon jó helyen voltak megtalálhatók. Az első helyre mindig szívesebben kattint az ember, mint valami eldugott oldalra a harmadik oldalon. Ezt a helyezést azonban el lehet érni olyan trükkökkel, amiktől még nem lesz jó az általuk biztosított szolgáltatás. A Selfiegép csapata azonban ennél sokkal többet ajánlott.

Erről pedig már akkor meg tudtam győződni, mikor felléptem a kezdőlapjukra. A munkám miatt sokat foglalkozok honlapokkal, úgyhogy első ránézésre meg tudom mondani, hogy az adott oldal profi kezek közül került-e ki. A Selfiegép nem élt olyan olcsó trükkökkel, mint reklámok, amik az arcunkba ugranak. Ráadásul az egész felület úgy volt letisztult, hogy közben azért felfedezhettük azokat a design elemeket, amelyek egységessé tették a honlap arculatát. Ez pedig mind egy olyan cégnek az ismertetőjele, akik tudják, hogy mit csinálnak.

Külön örültem, hogy a menüket is könnyedén lehetett használni. Már ha egyáltalán szükségünk van rájuk. Ezalatt azt értem, hogy az információk nagyrészét már a kezdőlapról el lehet érni. Ehhez pedig nem kell mást tennünk, mint lefelé tekernünk, és olvasnunk. Az utóbbi mondatom kapcsán néhányan megijedhetnek. Túl sokszor éltem már át azt, hogy egy oldalon végtelen, monoton szöveget kellett végig olvasnom ahhoz, hogy megértsem, mégis milyen szolgáltatást akarnak nyújtani nekem.

Itt azonban erről szó sem volt. A Selfiegép csapata pontosan tudta, hogy milyen fontos az információ átadásának a módja. Tehát, nem lehet egyszerűen csak az adott ügyfél arcába dobni az egészet. Ennek köszönhetően pedig a tájékoztató szöveg könnyen értelmezhető bekezdésekre volt szedve. Minden kis bekezdésnek külön alcíme is volt, így, ha később visszatérnénk és egy konkrét információra lenne szükségünk, akkor szinte azonnal meg tudjuk majd találni.

De mesélnék egy kicsit arról, hogy mégis milyen szolgáltatást ismerhettem meg ezeken a tájékoztatókon keresztül. A Selfiegép, ahogy a nevéből is sejthetitek, egy olyan fotógép, amellyel saját magunkról tudunk képeket készíteni. Ebben nem lenne semmi forradalmi. A Selfiegép azonban nem véletlenül rendezvények mellé van ajánlva. Mivel ezt a magas minőségű gépet minden segítség nélkül használhatjuk.

Tehát, ha meg akarunk örökíteni egy olyan nagy pillanatot, mint a barátom 30. születésnapja, akkor elég csak odamennünk a Selfiegéphez. Ekkor többféle filtert és még hátteret is ki tudunk választani. A képünk így abszolút egyedi lesz. A korábban említett képminőség miatt pedig egyáltalán nem lehet az egyszerű, telefonnal készített képekhez hasonlítani. Nem véletlen, hogy egy fotósnak mindig jobban megnézzük a képeit, mint amiket mi csináltunk. Itt azonban mi is egy kicsit kipróbálhatjuk a fotós szerepét.

Egy olyan szervező számára, aki már sokszor csinált hasonló dolgokat, rögtön feljöhet az égető kérdés, hogy ha ilyen drága ez a gép alapból, mi történik, ha valami elromlana. A selfie box bérlés kapcsán azonban erre a lehetőségre is gondolt a Selfiegép. Ezért kiküldenek egy embert a csapatukból, aki az esemény teljes ideje alatt ott lesz velünk. Ő fogja beállítani a kezdésnél a gépet, és ha bármi probléma vagy kérdés lenne, rögtön jön segíteni. Ez egy szervezőnek óriási megkönnyebbülés, hiszen így fókuszálhat más dolgokra úgy, hogy nem kell a Selfiegép épsége miatt aggódnia.

Most már csak azt akartam megnézni, hogy a selfie box bérlés mennyibe kerül. Ez sem volt olyan vészes, és külön tetszett, hogy többféle csomagból is lehet választani. Tehát, ha a rendezvényünk nem egész estés, akkor kibérelhetjük a Selfiegépet csak pár órára. Ez a pénztárcánkat is kíméli és jobban meg is felel a célnak. Az árak tehát nem rémítettek meg, különösen annak tudatában, hogy milyen minőségi ez a szolgáltatás.

Felkerestem a Selfiegép csapatát és a telefonon is pont olyan készségesek voltak, mint ahogy azt az oldaluk kapcsán már elkönyvelhettem. Zárásnak már csak annyit mondanék, hogy a buli nagyon jól sikerült. A Selfiegép is nagy sikert aratott és rengeteg olyan kép készült, amikre még hosszú évek után is szívesen fogunk majd visszanézni.