Egyéni vállalkozások székhelyszolgáltatással.

Szponzorált tartalom

egyéni vállalkozás székhely

egyéni vállalkozás székhely

Amikor valaki vállalkozás alapításán gondolkodik, sokszor már az első lépéseknél elbizonytalanodhat. Még ha meg is van az, hogy milyen tevékenységet szeretne végezni vállalkozóként, a vállalkozás létrehozásával kapcsolatos döntések sokszor elbizonytalanítják az embert. Kft., Bt., egyéni vállalkozás? Sokféle lehetőség van, és mindegyiknek megvannak az előnyei és a hátrányai is.

Nem beszélve arról, hogy sokan úgy kezdenek vállalkozásba, hogy előtte munkaviszonyban töltötték el az aktív éveiket. Ilyenkor még nagyobb teherként nehezedhet az emberre az, hogy a biztosból kilépve csak magára számíthat. Azonban a kezdeti, olykor bátortalan lépések után, amikor jönnek a sikerek, bizony kevés olyan ember van, aki rossz döntésnek tartja a vállalkozóvá válást.

Az egyéni vállalkozók esetében is vannak olyan döntések, melyeket már az indulás előtt meg kell hozni. Például azt, hogy hol legyen a vállalkozás székhelye. Az egyéni vállalkozás székhely kérdésében is felmerülhet, hogy székhelyszolgáltató segítségét vegyük igénybe. Sokan nem tudják, hogy erre egyéni vállalkozóknak is van lehetőségük, sőt.

Az egyéni vállalkozás székhely lehet a vállalkozó saját ingatlana is, ez azonban nem valami kényelmes és jó megoldás. Ilyenkor ugyanis a saját privát szféránkban kell fogadnunk a hatóságokat egy esetleges vizsgálat esetén. Ha pedig valamilyen likviditási, pénzügyi nehézség támadna, akkor is a mi otthonunk kerül veszélybe. Ráadásul az egyéni vállalkozás esetén is szükséges kihelyezni a cégtáblát úgy, hogy az közterületről is jól látható legyen. Így a kíváncsi szomszédoknak is okot adhatunk a pletykákra.

Akárhogy is, az egyéni vállalkozás székhely esetében is jó választás lehet a székhelyszolgáltatás. És ezt a szolgáltatást kínálja magas minőségben, megbízható módon a szekhelyszolgaltatas24.hu. Ráadásul többféle lehetőség közül lehet választani, Budapesten több címen is nyújtanak székhelyszolgáltatást és ezen kívül Pest megyében, az iparűzési adófizetés tekintetében adómentes Újlengyelben is. Azoknak érdemes megfontolni ezt a választást, akik szeretnék megspórolni az iparűzési adó fizetésének terhét.

De hogy mi is az a székhelyszolgáltatás? A nevében is benne van, hogy arról szól, hogy ezen a helyen lesz a vállalkozásunk székhelye. Nagy előny, hogy a szekhelyszolgaltatas24.hu szolgáltatásainak igénybevételével nem kell adminisztrációt fenntartanunk a saját székhelyünkön. Ez különösen egyéni vállalkozók számára jelent jó megoldást, hisz aki egy személyben szeretne mindent elvégezni, annak nem biztos, hogy van ideje és energiája még az adminisztrációval is törődni. Egy iroda bérlése és egy alkalmazott fizetése pedig a kezdő vállalkozók kasszájából igencsak sokat ki tud venni. És ilyenkor általában másra kell a pénzt.

A szekhelyszolgaltatas24.hu átveszi a küldeményeinket, és elektronikusan iktatja is. Nem kell tehát postára járnunk, ha esetleg nem voltunk otthon, mikor a postás az ajánlott levelet hozta. Így akár több órát meg megspórolhatunk. A szekhelyszolgaltatas24.hu tehát átveszi a leveleket és azokat elektronikusan továbbítja számunkra 24 órán belül. Ezen kívül havonta egyszer az összegyűlt leveleket postán is megkapjuk. Több mint tíz éves gyakorlatuk van abban is, hogy a hatóságokat hogy kell szakszerűen fogadni, tehát ebből a szempontból is nyugodtak lehetünk.

Mindez, tehát a szekhelyszolgaltatas24.hu tevékenysége teljesen törvényszerű, a jogszabályi követelményeknek megfelel. Nagy előny ez az egyéni vállalkozóknak is. Így ha az egyéni vállalkozás székhely a kérdés, a válasz a szekhelyszolgaltatas24.hu.