Fűtés klímával, mikor jó megoldás?

Szponzorált tartalom

fűtés klímával

fűtés klímával

Gyakran vetődik fel a különféle fűtési alternatívákkal kapcsolatban, hogy megéri-e a hagyományostól eltérő megoldásokat választani?

Érdemes lehet kitérni rá, hogy a fűtés klímával mikor jelent gazdaságos megoldást, hiszen a klímaberendezések számos lehetőséget kínálnak számunkra, a hűtés mellett fűtést is!

A klímás fűtés előnye első sorban a kényelemben rejlik, de ennél sokkal tovább mehetünk. Igen, kényelmes, hiszen beállítunk rajta egy nekünk tetsző hőmérsékletet és konstans ugyanazt a komfortot tudja nyújtani, miközben csak akkor üzemel, akkor fogyaszt áramot, ha éppen fűtenie kell.

Mivel árammal működik, ezért lehetőségünk van a H-tarifa igénybevételére, ami októbertől áprilisig kedvezményes árak melletti fogyasztást szavatol, legalábbis a fűtő klíma működtetéséhez. Ez is egy hatalmas előny, mert rengeteget lehet spórolni vele, ha összehasonlítjuk az egyéb opciókkal.

A fűtés klímával tehát mindenképp olcsóbb, ha megfelelő környezetben, ideális körülmények között használjuk. Figyelembe kell venni azt is, hogy az ingatlan felosztása, adottságai és a helység adottságai hatással vannak a hatékonyságra, de alapjába véve az egyik legjobb alternatívát tudja nyújtani számunkra!

A H-tarifa kapcsán a hőszivattyús és napelemes fűtéssel is lehet számolni, tehát még gazdaságosabbá tehetjük az egyébként is vonzó klímás fűtést. További előnye, hogy gyorsan és egyszerűen kivitelezhető a kiépítés, tehát onnantól kezdve, hogy megrendeljük a szolgáltatást, maga a klíma telepítése rövid időt vesz igénybe.

Számos készülék típus elérhető már, ennélfogva a fűtés klímával ott is megvalósítható, ahol nagy az alapterülete a helységnek, mert vannak már háztartási, nagy teljesítményű berendezések is. A Klímaszerelésben Otthon weboldalán részletes tájékoztatást találhatunk a arról, hogy miért éri meg klímával fűteni!