Gumidiszkont hu a megbízható webáruház.

Szponzorált tartalom

Gumidiszkont hu

Gumidiszkont hu

Számomra nagyon fontos a minőség és a megbízhatóság. Hajlandó vagyok egy kicsit több pénzt is kifizetni valamiért, mint a szokásos ár, ha tudom, hogy a minőségében bízhatok. Éppen ezért választottam a Gumidiszkont hu oldalát, amikor új gumiabroncsokra volt szükségem az autómhoz. Korábban mindig kész kínszenvedés volt beszerezni ezeket a gumiabroncsokat, de ma már sokkal egyszerűbb az egész, hála a Gumidiszkont hu-nak. Interneten rendelem meg a megfelelőket, szinte csak és kizárólag házhoz szállítással. Nekem nőként nagy segítség az, hogy nem kell feleslegesen egy csomót utaznom valahova, és aztán cipekednem. Hiszen mindezt megteszi helyettem egy futár, még azt sem bánom, hogy ezért cserébe pénzt kell fizetnem. Bár alapvetően a benzin is drága, ha az ember el akar menni személyesen a csomagjáért, de még az időről nem is beszéltünk. Már pedig az idő pénz, ahogy a mondás is tartja.

Amikor először kutattam a megfelelő gumiabroncs lelőhely után, azért tűnt ki a Gumidiszkont hu a többi közül, mert láttam, hogy ők már 19 éve működnek. Pontosabban ennyi ideje foglalkoznak gumiszereléssel és forgalmazással. Ha ez a cég nem lenne megbízható, és nem képviselne magas minőséget, akkor bizony ennyi ideig nem tudtak volna fennmaradni. Eltűntek volna a piacon, a versenytársak kiszorították volna őket. De, mint láthatjuk, ez nem így történt. Ellenben a cég 100%-ig magyar tulajdonban van, és tudnak kiállítani magyar áfás számlát. Olvasható a weboldalukon, hogy azért is érdemes őket választani, mert ha a rendelés napján délig leadjuk a rendelésünket, akkor akár másnap kézhez is vehetjük a csomagunkat. Ez nem vonatkozik a főszezoni napokra, amikor amúgy is túl vannak terhelve a futárok, így nem várható el, hogy tartsák az egy napos kiszállítási határidőt.

Szerintem ennek a vállalatnak az is nagy pozitívuma, hogy vállalnak elégedettségi garanciát. Hogy mit is jelent ez? Azt jelenti, hogy ha nem vagyunk elégedettek a rendelt termékkel, akkor visszaküldhetjük, és a cég visszautalja majd a vételárat. Az első vásárlásom alkalmával, mielőtt fizettem volna, szerettem volna elolvasni a garanciáról szóló részeket, hiszen ez azért szerinem elég lényeges eleme egy termék vásárlásának. Megtudtam, hogy természetesen semmi akadálya alapesetben a garancia érvényesítésének, vannak azonban kizáró tényezők, amikre oda kell figyelni, hogy az embert ne érje kellemetlen meglepetés. Például a garanciát nem lehet érvényesíteni olyan termékekre, amelyeknél a hibát a nem megfelelő tárolás vagy a nem rendeltetésszerű használat okozta. Ugyanez vonatkozik a gumiabroncs javításra, illetve a gyártó javaslata ellenére végrehajtott beavatkozásokra is.

A Gumidiszkont hu-nak van telephelye is, ez Miskolcon található. Itt lehet átvenni azokat a csomagokat, amelyeket személyes átvétellel rendeltünk meg. A weboldalon megtalálható a pontos cím is, és mellette egy Google térképrészlet segíti a leendő vásárlók tájékozódását. Én szinte sosem szoktam semmilyen hírlevélre feliratkozni, mert egyszerűen idegesít a sok levél, ami ezek miatt az e-mail fiókomba érkezik. De a Gumidiszkont esetében kivételt tettem, mert itt úgy éreztem, hogy most tényleg nem szeretnék lemaradni semmilyen újdonságról. Hasznát is vettem már a hírleveleknek, mert nemrég kaptam értesítést kedvezményes vásárlási lehetőségről, és megragadva ezt, nagyon jó áron tudtam megrendelni a következő gumiabroncs szettemet. A Gumidiszkont hu oldalát tényleg bárkinek tudom jó szívvel ajánlani. Még a hozzám hasonló maximalistáknak is, akiknek aztán nagyon nehéz megfelelni! De ennek a weboldalnak ezt sikerült. Biztosan hű vásárlójuk maradok még hosszú ideig.