Mit tud az interferencia kezelés?

Szponzorált tartalom

interferencia kezelés

interferencia kezelés

A gyulladásos reumatológiai problémák sok kellemetlenséget tudnak okozni a mindennapokban. Vannak olyan egészségügyi problémák is, amelyek ha nem is régóta állnak fenn, fájdalommal járnak és hatással vannak a hétköznapi tevékenységekre.

A fizikoterápiás kezelések között az elektroterápiás kezelésekhez sorolható az interferencia kezelés, amely egyszerre fájdalomcsillapító és egyúttal képes a tünetek enyhítése mellett gyógyító hatásokat gyakorolni az emberi szervezetre!

A direkt terápia során közép frekvenciát alkalmaznak, melyen belül még mindig van lehetőség a kis- és nagyfrekvenciás terápiákra. Az interferencia kezelés a fájdalomcsillapítás mellett eredményesen alkalmazható továbbá mozgásszervi panaszoknál, a keringés javítására, az izmok stimulálására és azok ellazítására, de értágításra, valamint sportsérülések kapcsán szintén hatékony megoldásokkal tud szolgálni.

Az interferencia kezelés esetében szintén nagy előny, hogy célzottan lehet alkalmazni, tehát pontosan ott fejthetjük ki vele a kívánt hatásokat, ahol ott arra szükség van! A MendMedical Egészségközpont szolgáltatásai között ez a kezelés rendelkezésre áll. Amennyiben a feljebb említett problémák miatt szeretné megtalálni a legjobb megoldást a gyógyulásra, úgy ajánljuk figyelmébe ezeket a lehetőségeket – természetesen kizárólag a szükséges orvosi vizsgálatokat követően.

Felgyorsítja a gyógyulást, csillapítja a fájdalmat és célirányosan alkalmazhatjuk az interferencia kezelést, amely segíthet abban, hogy újra fájdalmak nélkül mozoghasson, illetve javítani tudjon jelenlegi életminőségén. A fizikoterápiában megannyi lehetőség rejlik, számos esetben alkalmazható kimagasló eredménnyel, ezzel javítva a betegek mindennapi életét.