Konyhai gépek a BestMarkttól.

Szponzorált tartalom

webshop

webshop

Az elhatározás, hogy életmódot váltok múlt szerdán jött el, mikor a ruhaboltban a negyedik ruhát kellett visszaakasztanom a fogasra, mert nem jött rám. Amióta megszülettek a gyerekek nem igazán foglalkoztam a súlyommal, a legkisebb gondom is nagyobb volt, teljesen jól megvoltam a melegítőnadrágomban és az otthoni bőszabású pólóimban. Most viszont már elég nagyok a gyerekek, el tudják magukat foglalni, nekem pedig végre ismét több időm van magamra, így elhatároztam, hogy még a bikini szezonig visszanyerem a szülés előtti alakomat. Az életmódváltáshoz azonban szükségem volt néhány olyan felszerelésre, amelyre korábban nem is gondoltam, hogy elkelhet a konyhámban. Ezeket mind a www.bestmark.hu oldalról szereztem be, egy jól bevált webshopról. A BestMarkttól rendeltük a legtöbb műszaki berendezésünket a lakásba. Többnyire elektronikai cikkeket árulnak, de számos más típusú terméket is rendelhetünk tőlük kedvező áron, és széles választékban, hiszen sok különböző márka képviselve van a kínálatukban.

Korábban már vettünk tőlük laptopot, játék konzolt, barkácsgépeket, játékokat a gyerekeknek, illetve a kültéri világításhoz is a www.bestmarkt.hu oldalról rendeltünk füzéreket és dekorfényt. Most pedig kiválasztottam egy olajmentes sütőt, ami nagyon hasznos darab, ha ki akarjuk iktatni az étrendünkből a felesleges zsiradékot, illetve egy gyümölcscentrifugát és egy smoothie készítőt is a kosárba tettem.

Bár nem lakunk messze a BestMarkt budapesti üzletétől, a termékeket házhoz szállítással kértem, mert így jóval kényelmesebbnek tűnt. A GLS futár, aki a csomagokat hozza munkanapokon szokott jönni reggel 8 után és délután 6 előtt, és ez nekem most pont jó volt, hiszen úgyis itthonról dolgozom, és csak a hétvégén szoktam eljárni itthonról.

A csomagokat meg is kaptam sértetlenül, már másnap, mivel mint azt az oldalon is jelezték, a délután 4 előtt leadott rendelést sokszor már másnap teljesítik. Így most már minden rendelkezésemre áll és bele is vághatok az életmódváltásba.