Lánybúcsún vitorlázni menni? Micsoda ötlet!

Szponzorált tartalom

lánybúcsú vitorlázás

lánybúcsú vitorlázás

Ha igazán egyedi és megismételhetetlen lánybúcsút szeretnél szervezni a legjobb barátnődnek, akkor nem kell tovább keresned, egyszerűen csak olvasd el a rövid történetem!

A nyár elején egy vírus miatti esküvő áthelyezés következtében SOS kellett lánybúcsút szerveznem a legjobb barátnőmnek. Mivel számomra a legfontosabb emberről van szó a testvérem mellett, nem lehetett akármit választani, a minimum, hogy valami különleges programot kellett szerezni és szervezni. Így keveredtem a BalatonPRO oldalára, ahol szembetalálkoztam a lánybúcsú vitorlázás fogalmával. Nincs benne semmi bonyolult, arról van szó, hogy a lánybúcsú keretén belül elvisznek vitorlázni a Balatonon választható időtartamra, miközben szól a zene, szürcsölitek a legfinomabb nedűket és jól érzitek magatokat egy csodálatos napsütéses délutánon. Ha akartok, kaptok egy kis ízelítőt a valódi vitorlázásból, de ha csak a napozás és a jó hangulat a lényeg, az is maximálisan adott.

Nem kell rástresszelni a hajó dőlésére sem, minden csak a kapitányon múlik. De ha rám hallgattok, mindenképp kipróbáltok egy kis „igazi vitorlázást” és nem csak a 2 órás programot választjátok, hanem kicsit tovább is kinn maradtok a vízen, mert nagyon is megéri. A környezet csodálatos, az italok hidegek és korlátlanul fogyaszthatók, a kapitány jó fej és partner minden hülyeségben. Már csak a megfelelő lánybúcsúztató bizottság hiányzik, de efelől nincs kétségem, hogy erről meg Ti gondoskodtok.

A vitorlázás végeztével lehetőség van a kikötői bárban, a hajón, vagy akár bármelyik siófoki szórakozóhelyen tölteni az estét. Az alvás pedig egyértelműen a hajón érhet csak utol, elvégre nem mindenki mondhatja el magáról, hogy aludt már egy vitorláson. A reggelit is érdemes a kikötői étterembe kérni és így nem lesz gond a másnapon való gyors átlendüléssel sem. Mi rendkívül jól éreztük magunkat és mindenkinek csak ajánlani tudom, persze nem csak lánybúcsúra, de ugyanúgy csapatépítő tréningekre, legénybúcsúkra, vagy csak egy kicsit különlegesebb hétvégi kiruccanásra egyaránt.