Te mikor döntötted el, hogy vállalkozó leszel?

Szponzorált tartalom

szekhelycentrum.hu

szekhelycentrum.hu

Az iskolában általában még nem tudják a diákok, hogy mivel szeretnének foglalkozni a jövőben. Ez nem is könnyű kérdés, azonban segíthetünk a saját helyzetünkön, ha minél több dologban kipróbáljuk magunkat. Hiszen csak így tudjuk kideríteni azt, hogy miben is vagyunk mi igazán jók.

Ha elhatároztuk, hogy mivel szeretnénk foglalkozni és elkötelezettek vagyunk felé, akkor már nem kell mást tennünk, mint a legmagasabb szintre fejleszteni magunkat az adott területen. Hiszen így lehetünk kimagaslóak az adott területen. Ha van hozzá affinitásunk, akkor pedig még vállalkozók is lehetünk. Azonban azt is érdemes lehet tudni, hogy a vállalkozói lét sem való mindenkinek.

Úgyhogy minden eshetőséget érdemes lehet átgondolni és az is elengedhetetlen, hogy saját magunkat megismerjük, hogy nekünk mi lenne jó, milyen területeken tudunk jól teljesíteni.

Ha már eldöntötted, hogy vállalkozni szeretnél, akkor ne félj belevágni és segítséget kérni. Vannak a vállalkozói létnek olyan feladatai, amiket más is kiválóan el tud végezni. Ezeket a feladatokat mindenképp érdemes lehet kiosztani és rábízni másra.

Ilyen feladat lehet pl. a székhelyszolgáltatás. A szekhelycentrum.hu már évek óta foglalkozik ezzel. Ezért, ha őket bízod meg a székhelyed ügyeivel, akkor biztosan jól fogsz járni.

Milyen esetben lehet jó választás a Székhelycentrum szolgáltatása?

Például, ha egyéni vállalkozó vagy, de nem szeretnéd a céget a saját otthonodba bejelenteni. Annak, hogy az otthonodtól távol van a székhelyed számtalan előnye lehet. Pl. nem az otthonodban kell a hatóság emberit fogadnod, a hatósági intézkedések sem az otthonodban fognak történni, és ennek köszönhetően a családi nyugalmat nem fogja megzavarni semmi ilyesmi.

Ha igénybe veszed a székhelyszolgáltatást, akkor semmilyen hátrányod nem tud származni belőle. Hiszen ugyanúgy nem kell majd a székhelyed ügyeivel foglalkoznod. Ezeket a feladatokat a Székhelycentrum átvállalja tőled. Arról, hogy pontosan milyen munkát vállalnak át tőled, te dönthetsz. Több csomag közül is tudsz választani annak megfelelően, hogy mit tartalmazzon a szolgáltatás.

Amennyiben IPA mentes székhelyet szeretnél és a vállalkozásod működéséhez nincs szükséged a székhelyre, akkor érdemes lehet Újlengyel területére bejelenteni a székhelyedet. Ha nincs telephelyed, akkor teljes mértékben mentesülhetsz az iparűzési adó fizetése alól. Ezzel akár több milliót is megspórolhatsz magadnak az évek alatt.

Ha a Székhelycentrumot választod, akkor a kényelmet is szem előtt fogják tartani. A székhelyre érkező leveleket nem kell neked átvenned, sőt, még csak a székhelyedre sem kell elmenni érte. Meghatalmazással átveszik a postai küldeményeket és a megadott címre elküldik számodra azokat. Ez nagy könnyebbséget jelenthet mindenkinek, hiszen nem kell egy ilyen miatt utazással tölteni az időt.

Emellett türelmesek is fizetési nehézség esetén. Hiszen ilyen esetben nem fogják egyből felmondani a szerződést. Először 3 hónapig csak felfüggesztést kapsz. Ez idő alatt, ha rendbe jön a vállalkozás és újra tud fizetni, akkor a szerződés és a szolgáltatás egyből életbe lép.

A másik nagy előnye a Székhelycentrumnak szerintem, hogy személyes találkozás nélkül is megköthetitek a szerződést.

Ha fel szeretnéd venni velük a kapcsolatot, akkor pedig nem kell telefonálgatnod, akár a szekhelycentrum.hu oldalon keresztül is felveheted velük a kapcsolatot és üzenhetsz nekik.

Kedvező áron szeretnél magas minőségű szolgáltatást? Akkor a legjobb helyen jársz.

Válaszd a Székhelycentrum szolgáltatását, ha nyugodt szeretnél lenni a székhelyed ügyeit illetően!