Szalagfüggöny egyedi méretben is rendelhető.

Szponzorált tartalom

szalagfüggöny

szalagfüggöny

Elegancia, praktikum. Bár ez csak két tulajdonság, bizonyos esetben sokkal többet foglal magába, mint azt elsőre gondolnánk. Egy olyan árnyékoló esetében, mint amilyen a szalagfüggöny is, ezek az adottságok sokoldalúságot takarnak.

Annak idején jellemzően közületi épületekben, irodákban találkozhattunk vele, ám a széles anyag- és színválaszték által ma már otthon is előszeretettel alkalmazzuk a szalagfüggönyt. Szép látványt nyújt, praktikus, aminek köszönhetően teljes mértékben passzolhat az adott enteriőrbe.

A szalagfüggöny fokozat nélkül teszi lehetővé, hogy beállíthassuk a beengedni kívánt fénymennyiséget. Nagy felületeken is alkalmazható, sőt akár térelválasztóként is működtethetjük. Sokféle megoldással tud szolgálni számunkra, ami miatt érdemes nagyobb figyelemmel lenni iránta, ha beltéri árnyékolót keresünk otthonra.

Ennél az árnyékolónál hatalmas előny, hogy méretre gyártva is rendelhetjük, tehát nem csak adott méretekben gondolkodhatunk, nem kell alkalmazkodni és kompromisszumot kötni, mert bármilyen széles és magas felület esetében legyártja nekünk egyedi méretben a karnisrolo.hu webáruház!

Elhúzása, mozgatása egyszerű, többféle elhúzási irány körül választhatunk a megrendelésnél, melyek között kettényíló, középre gyűjtő és egyéb megoldások állnak rendelkezésünkre. A szalagfüggöny modern, esztétikus és nagyon praktikus tulajdonságokkal teszi lehetővé, hogy privát szférát teremtsünk azokban az otthonokban is, ahol egyébként a nagy ablakoké, hatalmas üvegfelületeké a főszerep!

Amennyiben kíváncsi rá, hogy milyen lehetőségek közül választhat, illetve részletesen is megismerné a termék további adottságait, szalagfüggönyt a karnisrolo.hu weboldalon találhat, ahol egyúttal megrendelését is leadhatja az igényeinek megfelelő árnyékolóra.