Miért jó a könnyűszerkezetes ház?

Szponzorált tartalom

könnyűszerkezetes ház

könnyűszerkezetes ház

Aki valaha építkezett vagy látott már építkezést, az tisztában van vele, hogy a dolgok nem történnek meg egyik pillanatról a másikra. Hosszú út vezet odáig, míg egy házat tégláról-téglára felhúznak és ez csupán a váz, a gépészeti dolgok szintén sok időt vesznek igénybe. 

De ne rettentsen el senkit ez az építkezéstől, álmai otthonától, mert egy könnyűszerkezetes ház felépítése ehhez képes néhány pillanatba telik! Bizalmatlan vagy? Ne legyél, megmutatjuk, hogy milyen előnyöket kínálnak ezek a készházak, s hogy miért éri meg a gyorsház szemben a hagyományos építési megoldásokkal!

A könnyűszerkezetes ház felépítése átlagosan három hónapot vesz igénybe. Ez persze nincs kőbe vésve, kivitelezőtől függ, azonban az biztos, hogy csupán pár hónappal kell számolnod az alapoktól a kulcsrakész ház átvételéig!

Ezek a házak épp olyan tartósak, időtállóak, mint a téglaházak, azonban már eleve egy kiválóan szigetelt, energiatakarékos ingatlanba költözhetsz be. A kimagasló hőszigetelő tulajdonságoknak köszönhetően a rezsiköltségek is alacsonyabbak, nem beszélve arról, hogy a kivitelezés során nem kell heteket várni a különféle folyamatok száradási idejére.

Gyorsabb ütemben zajlik a könnyűszerkezetes házak felépítése, mint bármilyen más lakóingatlané úgy, hogy közben lényegesen kevesebb hulladék keletkezik. Ennél fogva pedig a mai viszonylatokhoz képest egy környezetbarát módját választhatjuk az építkezésnek.

Rengeteg séma van, minta épület, amiből választhatnak a megrendelők, amelyeknek csupán a külseje az, ami fix, vagyis a teherhordó falak elhelyezése kötött, azonban a belső falaké már nem. Így rugalmas elrendezést, tetszőleges berendezést tesz lehetővé.

A könnyűszerkezetes ház minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mint bármelyik nehéz szerkezetű társa, tehát stabil alapokra van helyezve a váz, ami a különbséget adja, de a tető és minden más éppen úgy kerül kialakítása, olyan anyagokból, mint a téglából épült házak esetében.