Szobafestés szolgáltatások.

Szponzorált tartalom

szobafestés

szobafestés

Idővel mindenhol szükség lesz egy kis frissítésre, akár higiéniai okokból, akár azért, mert meguntuk a falak aktuális színét. Ilyenkor merülhet fel a kérdés, mégis hogyan fessünk, pontosabban saját kezűleg vagy szobafestővel végezzük el a munkát?

Minden idő és pénz függvénye. Ha megadatott, hogy rendelkezünk annyi szabadidővel, amibe belefér a szobafestés, s vagyunk elég ügyesek is hozzá, akkor bátran bele lehet vágni. Azonban, ha egyik feltétel sem teljesül, akkor mindenképp szakemberre lesz szükség a festéshez.

Mindkét esetben ugyanazzal kezdődik a folyamat, a helyszín felmérésével, ahol kiderül, mennyi festékre lesz szükség, hol kell kifesteni, s milyen színekkel. A szobafestés a Festésben Otthon esetében hasonlóképpen zajlik. A szakember kimegy a helyszínre, felméri az ingatlant, majd egyeztet a lakókkal az igényeket illetően.

Ha megvan már, hogy hol és milyen színnel kell lefesteni, akkor a szobafestés lépésről-lépésre megkezdődhet! Először elő kell készíteni a terepet. Ide tartozik az is, hogy a szobában lévő bútorokat, tárgyakat elpakoljuk, szükség szerint lefóliázzuk, hogy semmi se legyen festékes. Az ablakok és ajtók maszkolását szintén elvégzik a szobafestők, ezzel sem kell foglalkoznunk. Amint mindez megtörtént, a falak állapotától függően a glettelés, csiszolás a következő lépés.

A penésszel mindenképp el kell bánni, amennyiben ilyen is van a házban, mert arra nem lehet csak úgy ráfesteni. Léteznek speciális festékek, amelyek segíthetnek megoldani ezt a problémát. Ha minden felület sima és tiszta, a sarkok kifestésével meg is kezdődhet a szobafestés. Attól függően, hogy hengerrel vagy géppel festenek, úgy a munka hossza is változó. A szobafestéshez tartozó árakat a festesbenotthon.hu oldalon megtalálja az érdeklődő.